Full rulle i solen

Efter lite ofrånkomlig gräsklippning och trädgårdsarbete, så drogs presenningen av första gaveln vi påbörjade tidigare och jag fortsatte med sista omgången rödfärg. Nu är det mer än tillräckligt torrt i virket för en sista strykning.

När solen blev för mycket så fick jag ta min tillflykt till ladan, där jag kunde roa mig med att sätta upp foder runt fönstret i övernattningsrummet. Lite vit färg och en sträng akrylfog runtom vid nästa besök, så ska vi slippa alla äckliga spindlar som byggt bo där. För i sommar blir det många övernattningar på bygget.

PS. jag har kommit underfund med att linsen inte är helt jämn på min telefonkamera, för det ser så rakt ut på plats men när man kommer hem och glor på bilderna så ser det ut som hela havet stormar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *